Ky është momenti kur një mjek tërheq një top dylli masiv nga veshi i një pacienti në mënyrë që ai të mund të dëgjojë përsëri. Topi i dylli ishte aq i madh sa që njeriu nuk ishte në gjendje ta largonte vetë.

Kështu, ai i detyrua të merrte shërbim tek specialisti i veshit Neel Raithatha, i cili thithi dyllin me anë të një pompe të posaçme.

Topi gjigant ishte një kombinim i flokëve me dyllin të përzier.

Rasti është regjistruar në Oadby, Leicestershire.

Procedura u krye në mënyrë endoskopike, e cila është një teknikë që Neel ka zhvilluar në Britani të Madhe, teksa pacienti nuk ishte në gjendje të dëgjonte si rezultat i krijimit.

Neel tha: "Dylli i veshit ishte i thatë, i lyer me flokë, i goditur dhe i ngjitur në muret e kanalit të veshit.

"Pacienti nuk ishte në gjendje të dëgjonte si rezultat dhe rezultoi që dylli i veshit të ishte i dhimbshëm.

"M'u desh të ndaja dyllin nga muret e kanalit të veshit dhe pastaj ta hiqja atë".

/Ora News.tv/