Fotografia është një ndër më të preferuarat e njerëzve për të ruajtur kujtime dhe momente të ndryshme. Por Selfiet nuk janë shumë të sugjeruara pasi mund të ndikojnë negativisht në jetën tuaja.

Sipas një studimi, ekspertët tregojnë se mund të jetë vdekjeprurëse pasi ndodh që njerëzit të rrëzohen apo lëndohen, duke çuar edhe në humbjen e jetës.

Rastet kur keqtrajtohen kafshët për të bërë një video ose foto me ta janë të shumta dhe shkaktojnë dëme të mëdha te këto qënie.

Selfie-t kanë qëllimin ta bëjnë personin ta shohë veten që të duket sa më bukur, por kjo bën që të humbasë vetëbesimi për veten. Gjithashtu mund të arrijnë në egoizëm pasi fiksohen pas paraqitjes së jashtme dhe mendojnë se duhet të bëjnë fotografi kudo që shkojnë.

/Ora News.tv/