Po vjen vera dhe së bashku me të edhe dëshira për të pasur një lëkurë perfekte.

Ekspertët rekomandojnë që temperaturat e larta dhe rrezet ultraviolet të luftohen me produktet e duhura që vijnë si rrjedhojë e një studimi mjekësor për lëkurën, llojet dhe problemet e saj.

Vitet e fundit, stina e nxehtë është shoqëruar më përkujdesje më të madhe ndaj vetes.

Para ekspozimit në diell, ekspertët propozojnë trajtimin e zonave të ndryshme të trupit, për të patur një dukje sa më ideale dhe pa pasoja në shëndet./Ora News.tv/