Kulmi i sezonit turistik në Divjakë e gjen këtë plazh me disa kulla dhe personel për ndihmën e pare dhe te specializuar për pushuesit. ky sezon ka si risi edhe rojet bregdetare por edhe sinjalistiken me flamuj të ndryshëm që tregojnë nëse deti është i qete apo është edhe i rrezikshëm në kohë me dallgë.

Një prej rojeve të Divjakës, Arbri është prej një muaji në këtë detyrë dhe tregon eksperiencën e tij.

Arbri: Deri më sot nuk kemi pasur asnjë incident shyqyr Zotit, por ne jemi këtu nga mëngjesi deri në darkë. 

Deri më tani mungojnë incidentet në këtë plazh. Frekuentuesit me të shumtë të këtij plazhi janë ata të rretheve Lushnjë, Berat e Kuçovë.

/Ora News.tv/