Artisti zvicerian Guillaume Legros, i njohur me emrin Saype, ka realizuar një pikturë me një sipërfaqe 6 000 m në Canton Vaud.

 "Një histori e së ardhmes" është titulluar vepra e krijuar nga mielli, vaji i linit, uji dhe pigmentet natyrale.

Në këtë vepër është pikturuar një vajzë që po lexon një libër.

 Nuk është hera e parë që Saype bën një punë të tillë, pasi më parë ai ka realizuar një vepër tjetër arti në 10 000 m2.

Për të parë të gjitha fotot shfleto fotogalerinë.

/Ora News.tv/