Një prej intelektualëve më të njohur dhe ekspert i çështjeve të Ballkanit, Veton Surroi analizon zhvillimet në Shqipëri, Kosovë e rajon në 100 vjetorin e pavarësisë. Surroi dëshmon të vërtetën e tij për debatin me Kristofer Dell dhe ambicjen për President.

/Ora News.tv/