Dhjetë të rinj janë përzgjedhur si fitues në Festivalin letrar "Tirana 2018" të organizuar në vitin e Skëndërbeut.

Në edicionin e katërt, figura e Heroit Kombëtar është përcjellë përmes prozës, poezisë, eseve dhe tablove.

Në këtë Festival morën pjesë artistë nga mosha 19-35 vjeç.

/Ora News.tv/