Emile Cilliers është shpallur fajtor në përpjekje për të vrarë gruan e tij, duke prerët litarët e parashutës së saj, duke rënë në rreth 1 mijë e 200 metër lartësi por duke mbijetuar. Megjithatë, bashkëshortja e tij Victoria Cilliers thotë se nuk beson që bashkëshorti i saj mund të jetë i aftë të kryej vrasje.

 "Po unë jam e lënduar dhe e zemëruar," thotë ajo për Mail të dielën. 'Por a mund ta shoh Emile si të aftë për vrasje? Jo".

Në intervistë çuditshme - gjatë së cilës Vicky, një fizioterapistja 42 vjeçare ka dhënë disa deklarata të forta, duke zbuluar:

Ajo nuk ka plane të menjëhershme për të divorcuar burrin e saj;

Ajo ka kaluar tre vitet e fundit duke u treguar dy fëmijëve se babai i tyre ka shkuar për punë;

Ajo dëshiron të vizitojë bashkëshortin e saj në burg për ta përballuar atë ballë për ballë duke pyetur: 'Çfarë dreqin? Pse? Pse po ndodh kjo?"

Ai e kishte paralajmëruar se do të sabotonte parashutën e saj, por Cilliers e injoroi.

"Ndoshta unë do të bija me parashutë", thotë ajo me shaka, duke treguar forcën e karakterit të saj pasi i mbijetoi rënies së tmerrshme.

Ajo pranon se burri i saj ishte një feminist serial dhe një gënjeshtar i aftë, se kishte një oreks të vrazhdë për seks me festa dhe prostituta dhe se ai kishte borxhe të majme. Ajo e di se donte të linte atë për të filluar një jetë të re me të dashurën  e tij bionde dhe se një pagim i sigurimit të jetës do të kishte ndihmuar në financimin.

Por ajo ende nuk mund të sjellë veten për të besuar se ai ishte i gatshëm ta vriste atë në një mënyrë kaq të ftohtë, me paramendim dhe ta linte vajzën e tyre, tani gjashtë vjeç dhe djalin, tani tre vjeç pa nënë.

"Është e vështirë të kuptojmë se dikush që ju jeni i martuar dhe që keni fëmijë me të do të jetë i aftë për këtë," thotë ajo.

/Ora News.tv/