Një grup luanësh po ecnin në rrugë, kur papritur drejt tyre drejtohet një dre i ri, i cili për të kapërcyer me krenari rrugën përfundoi në vendin e gabuar. 

Luanët me fat nuk humbën shumë kohë dhe as shumë energji për të kapur prenë e tyre të radhës. 

Dreri u kapë menjëherë nga katër luanët dhe pavarësisht përpjekjes së tij për të ikur, ata e shqyen brenda pak minutash. Videoja u filmua nga një mësues në Nelspruit të Afrikës së Jugut.

/Ora News.tv/