Pas lajmit të ribashkimit të tyre më parë këtë javë, të pesë zonjat me sa duket kanë nënshkruar një turne botëror që fillon këtë verë  dhe do të fillojë në Mbretërinë e Bashkuar!

Burimet kanë thënë për TMZ se janë në faza të planifikimit të përafër', por nuk do të ketë ndonjë këngë të re.

Por duket fantastike, ato kanë shumë hite që mund t'i mbajnë të gjithë gati për t'i ndjekur.

Ka të ngjarë që ky turne të jetë masiv dhe me sa duket të gjitha janë të përkushtuara për të.

/Ora News.tv/