"The space chic gallery"-është ambienti më i ri dedikuar artit elegancës përmes ekspozimit të objekteve dhe orendive origjinale që vijnë për herë të parë në Tiranë. Gjeni koleksionion Tom drag nga artisti gjerman Tom Hoffman, një art që vijnë krejtësisht ndryshe, për ta bërë ambientin ku jetoni tërësisht unik.

Gjithashtu, "The space chic gallery" uron mirëseardhjen edhe me divanët “Chesterfield” që mbarin në vetvete epokën e Churchill, por duke u përshtatur natyrshëm me aktualitetin. Administratorja Olesia Leço, tha se qëllim i ekspozitës është të sjellë objekte unike që gjallërojnë jetën tuaj.

Leço: Duke përcjellë tradicionalen me detajet unike të divaneve Chesterfield që janë të gjitha të punuara në mënyrë artizanale në Mbretërinë e Bashkuara dhe krijimeve inovative plot optimizëm që dallohen në çdo krijim të artistit gjerman Tom Hoffman.

Por gjithashtu galeria, mund të shfrytëzohet edhe nga artistë shqiptarë me promovimin e punimeve që lidhjen me artin bashkëkohor.

/Ora News.tv/