Emisioni dedikuar shëndetit "Diagnozë", nga Freskida Miloti, transmetohet çdo të shtunë në orën 17:00 në Ora News,

I ftuar në këtë cikël të emisionit kirurgu urolog Dr. Gjergji Karamitri. Tumoret në fshikëzën e urinës. Pse shfaqen? Simptomat dhe ndërhyrjet kirurgjikale. Mënyra për ta parandaluar dhe këshilla të tjera etj.

Emisioni do të vijoj me një tjetër të ftuar, Dr. Erlin Kurti, obstetër- gjinekolog, i cili do të përcjelë për shikuesit një bisedë me vlerë për kancerin në qafen e mitrës. Vaksina HPV që parandalon kancerin e qafës së mitres dhe tashmë aplikohet edhe në Shqipëri.

I ftuar në rubrikën 'Impakt shëndet' është këngëtarja mirënjohur Maja Aliçkaj. Një intervistë e veçantë në 'Diagnozë'.

Për më shumë ndiqni emisionin e të shtunës pasdite me moton 'Për një shëndet të mirë dhe jetë cilësore.'

Emisioni "Diagnozë" transmeton kulturën mjekësore dhe kujdesin që duhet të tregojmë çdo ditë për shëndetin tonë.

/Ora News.tv/