Deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji i ftuar në “360 Gradë” në Ora News, se pas çdo situate përmbytjesh, kërkon të nxjerrë përfitime nga qytetarëve. Reagimi i tij vjen ndërkohë që qeveria pritet të vendosë me ligj sigurimin e detyrueshëm të banesave.

Salianji: Në situatë shumë herë më pak të rëndë se kjo, ish-qeverisja e PD ka shpallur gjendjen e emergjencës, një herë ka dhënë 11 mln euro dhe një herë 13 mln euro. Pas çdo fatkeqësie, kryeministri kërkon të nxjerrë përfitim. Do që t’u vërë 200 mijë lekë apo 300 mijë lekë taksë për kompanitë e sigurimit. Në vend që t’u japë para qytetarëve, të shpallë gjendjen e emergjencës, ai kërkon t’u nxjerrë para shqiptarëve ndërkohë që ka rritur.


/Ora News.tv/