Ndërsa një zjarrfikës por përpiqej që të shpëtonte një qen që kishte ngecur në akull të hollë, është përballur me një ngjarje të frikshme. Akulli poshtë këmbëve të tij është thyer dhe ra në ujë. 

Për fat të mirë zjarrfikësi i ndihmuar nga Departamenti i Zjarrfikësve Sëift Current në Saskatcheëan, Kanada,  arriti që ta menaxhojë situatën duke shpëtuar qenin, i cili u ribashkua me pronarin e tij.

/Ora News.tv/