Youtube ka publikuar videot më të klikuara për vitin 2017 që u bënë virale duke shkaktuar mjaft të qeshura.

Aty përfshihen performanca popi, klipe të ndryshme si dhe histori nga universi. Lista e videove më të klikuara përfshin numrin më të madh të ndjekësve, shpërndarjeve, komenteve dhe pëlqimeve.

10 videot më të klikuara janë:

1-Intervista në BBC kur fëmijët e të ftuarit hyjnë në transmetim direk

2-Film i animuar ku një djalë i komunitetit LGBTI tregon interes për një mashkull tjetër

3-Historia e gjithë botës ku shpjegohet për 20 minuta gjithcka rreth universit

4-Dita e Inagurimit të Donald Trump ku lexohen fjalët e tyre

5-Perfomanca e Lady Gaga që rrëzohet në mes të skenës

/Ora News.tv/