Deputeti Dashamir Shehi i ftuar në "Arena"  në Ora News, thotë se shpreson që Shqipëria të përfitojë hapjen e negociatave në qershor, pasi kjo nuk do të ndihmonte edhe opozitën përballë një pushteti gjithnjë e më të dhunshëm.

Shehi: Kanë filluar të kuptojnë që Ballkani Perëndimor po ju kushton më shumë jashtë se sa brenda. E treta, faktorët që Evropa i kishte konsideruar të mbaruar, Rusia dhe Turqia kanë filluar të lëvizin. Nisur nga këto është menduar që të hapet rruga për të hyrë në Evropë. Kjo ka qenë arsyeja që na e kanë dhënë. Situata është agravuar. Unë uroj që në qershor të na e japin përtej zullumeve. Është edhe një ndihmë e madhe edhe për opozitën përballë një regjimi që po bëhet gjithnjë e më autokratik, më i dhunshëm, në i korruptuar. Blen çdo gjë. Opozita ndodhet vetëm. Vjen një moment që as shqiptarët nuk reagojnë. E shikoni Putinin. Fiton 75%. Në Turqi, nuk e sheh. E kanë ndryshuar Kushtetutën. Rri derisa sa të vdesë.


/Ora News.tv/