Kur bëhet fjalë për mediat sociale, gratë kanë fuqinë.

Statistikat e reja të lëshuara të premten tregojnë se tetë nga dhjetë njerëzit më të fuqishëm në mediat sociale janë femra.

Selena Gomez, Rihanna dhe Jennifer Lopez dominojnë listën e byRelishMix për Dateline duke u konsideruar femrat më të fuqishme në rrjetet soicale.

Numri 1 në listë është këngëtarja Selena Gomez. Vetëm 25 vjeç ka një total prej 133 milionë ndjekës në Instagram dhe një total prej 250 milionë ndjekës në rrjetet sociale.

Rihanna nga ana tjetër, ka mbi 59 milionë ndjekës në Instagram dhe 226 milion në total.


/Ora News.tv/