Reperi Samir, i njohur si S4MM ka sjellë sërish në vëmendjen e publikut sherrin që pati me Feron dhe shqipet e Londrës.

Ai ka publikuar një fotografi nga fëmijëria, të cilën e ka shoqëruar me shkrimin: "Prej i vogel i kom myt me ni dor dy plluma".

Kujtojmë se projekti muzikor i S4MM, i titulluar "1 gur, 2 plluma" është diss publik për artistët e estradës.

Pjesën e parë të këngës ia dedikon shqipeve të Londrës, të njohur si Hellalbanianz, ndërsa pjesën e dytë Feros. Pas kësaj tregoi se ishte diss-i i fundit, por duket se S4MM nuk është mjaftuar me kaq, prandaj i ka kujtuar ndjekësve "sherrin" që patën para disa kohësh.

Tags