Një pjesë e gishtit të vogël pasi u thye nga dora, është ruajtur prej një viti në një shishe të vogël.

Torz Reynolds, nga Colchester në Essex, vendosi të ruante gishtin e saj të vogël të goditur nga rrufeja vitin e kaluar, ndërsa dëshiron ta mbajë për një dekadë sepse ajo beson se "duket e bukur".

Pasi e mbajti trungun në frigorifer pranë një qese të bizele vitin e kaluar, Torz vendosi të fuste gishtin e ngrirë  në një gjerdan të varur.

 Modifikuesi tridhjetëvjeçar bleu një shishe të vogël qelqi, e mbushi atë me tretësirë alkoolike dhe e hodhi gishtin e shkëputur brenda bashkangjitur në një zinxhir kështu që nuk do të humbiste në frigorifer.

"Kam harruar se gishti ishte atje. Ai ishte në frigorifer pranë bizele të ngrira", tha Torz.

Gjithashtu, ajo i vendos gishtit të saj kapele të vogla.

/Ora News.tv/