Serish ndryshime në Policinë e Shtetit. Në Elbasan, është ndërruar zv/drejtori i Edmond Sulaj, dhe në vend të tij ka ardhur Ilirian Balla.

Ndërkohë shef Rendi u bë Bledar Perbati, dukë zëvendësuar Lavdërim Durbakun.

Në krye të Komisariatit të Vlorës u emëruar Alket Ahmeti, ndërsa zv.drejtor i policisë do jetë Artan Dorda.

Ndryshimet janë firmosur nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu.

/Ora News.tv/