Rrëzimi i disa pemëve gjatë natës ka bllokuar rrugën nga Ura e Leklit në Përmet.

Po ashtu mësohet se është dëmtuar edhe linja 100 kv e tensionit të lartë.

Policia dhe Autoriteti Rrugor i Rajonit të Jugut po punojnë për zhbllokimin e rrugës.

/Ora News.tv/