Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kohephagen është rrethuar pasi policia ka gjetur një objektë të dyshimtë afër saj.

Policia nuk ka konfirmuar nëse kanë gjetur ndonjë eksploziv.

Njësitë antiterror ndodhen në vendngjarje.

Ambasada është e vendosur në qendër të qytetit, pranë ambasadave dhe konsullatave nga vende të tjera. 

Ndërtesa është mbyllur dhe njerëzit janë paralajmëruar që të qëndrojnë larg.

Mediat daneze kanë raportuar një prani të madhe të forcave të policisë ora lokale 12.54 pm./Ora News.tv/