300 libra, gravura dhe harta të vjetra të cilat janë dëshmi të historisë së Shqipërisë nga shekulli XV deri në shekullin XIX janë shfaqur për publikun në Muzeun Historik Kombëtar.

Ekspozita “Rrëfimet e një koleksioni albanologjik” përmban objekte, pjesë të koleksionit personal të Ylli Sulës.

/Ora News.tv/