Sulmuesi i Anglisë, Wayne Rooney është i vetdijshëm se ka punë me shumë konkurrencë te Manchester United, por ai beson se kjo gjë është pozitive për klubin. “Ka shumë konkurrencë në sulm, por kjo është mirë për ekipin. Menaxheri do të bëjë rotacione kur do ta ndjejë të nevojshme”. “Ka shumë ndeshje gjatë sezonit. Do të thotë se mund të pushojmë dhe të sigurohemi se jemi të gjithë të përgatitur për ndeshjet e mëdha të sezonit”, ka thënë Rooney.

/Ora News.tv/