Policia e Las Vegas ka urdhëruar që Cristiano Ronaldo t'i nënshtrohet testit të ADN-së.

Qëllimi është të krahasojmë rezultatet e testit me gjurmët e ADN-së të gjetur në veshjet e gruas që e akuzon atë për dhunë seksuale. "Wall Street Journal" raporton këtë, duke cituar burime të zbatimit të ligjit. Kërkesa, shpjegon Wsj, u dërgua së fundmi autoriteteve gjyqësore kompetente italiane. Rasti i abuzimit të supozuar të Ronaldos u rihap nga policia në Las Vegas vjeshtën e kaluar, pasi një grua, Kathryn Mayorga, denoncoi portugezin duke e akuzuar për dhunë seksuale.

Faktet që gjithmonë mohohen nga CR7, datojnë që nga viti 2009 dhe do të kishin ndodhur drejtë në Las Vegas. Sipas prokurorisë, lojtari do t'i kishte paguar gruas 375,000 dollar për të marrë heshtje. Midis testeve të mundshme në duart e hetuesve, veshja që Kryebashkiaku mbante në mbrëmjen e episodit të përdhunimit të supozuar, në të cilin gjurmët e ADN-së do të gjendeshin që nuk i përkasin gruas.

/Ora News.tv/