Një roje sigurie u kap nga kamerat duke hedhur përtokë një femër që dukej e dehur gjatë një konfrontimi jashtë një klubi nate.

Një dëshmitar i tërbuar ndau pamjet në internet pasi e shikonte gruan duke u shtyrë me forcë në tokë nga një burrë në Classic Grand në Glasgow në orët e hershme të së dielës, më 3 shkurt.

Në pamjet femra mbahet nga një grua tjetër para se të pengohet ndaj gënjeshtarit dhe përpiqet ta shtyjë atë.

Gruaja përfundon me shpinë në trotuar, ndërsa shpejt fillon brohoritja kundër veprimeve të rojë.

Një grua dëgjohet duke bërtitur: "Çfarë po bën?".

/Ora News.tv/