Blogerja Estela Ujka e ftuar në "360 Gradë" në Ora News, tha se vajzat duhet të investohen për të qenë të barabarta.

Pjesë nga debati: 

Ujka: Nëse femra investohet vetë, edukohet, ka mbështetjen financiare. Të mësojë, të lexojë dhe të mos rrijë në Instagram.

Hasa: Ju jeni blogere. Ky është moralizim! Nëse një grua apo një vajzë, ajo studion dhe punon fort por mundësitë që ajo të arrijë nuk janë aty.

Ujka: Ne e dimë si është sistemi. U them këtyre vajzave që të investojnë dhe të jenë të barabartë me shokun që keni në krah.

 

/Ora News.tv/