Aktori Laert Vasili i ftuar në "360 Gradë" në Ora News, i konsideroi histerike qëndrimet e aktivistet Gresa Hasa.  

Pjesë nga debati: 

Vasili: Herë tjetër në emision do të marrë disa shoqe të miat dhe do të çohem unë dhe të ulen ato të përballen. Sepse përballë histerisë, logjika ndalon!

Hasa: Klishe, klishe! Histeri, agresiviteti. E di sa të vjetra janë këto në histori këto. 

Vasili: Keni qëndrim fyes, po ju e dini! Dilni keq!


/Ora News.tv/