Një qen shkoi për të kositur: Rambo, piktori i artë tregon aftësitë e tij të mahnitshme të TRAKTORIT

Ky është momenti i pabesueshëm kur një qen i  zgjuar tregon aftësitë e tij bujqësore, ndërsa drejton traktorin e zotit të tij.

Rambo, profesori i artë, ka tërhequr një lumë vizitorësh në shtëpinë e tij, në County Down, Irlandën e Veriut, ku shpesh shihet duke hipur në një traktor të kuq Massey Ferguson.

Qeni gjashtë vjeçar, babai i katër puppies, ka ndihmuar pronarin e tij të kositë lëndinën, të mbjellë tokat dhe të presë kokrrat.

Pronari i Rambo-s, Albert Reid, tha: 'Askush nuk mund ta besonte deri kur e panë vetë.

Ata vetëm e fotografonin.

"Ne kemi njerëz që vijnë në oborrin tonë dhe ngelen pa fjalë kur e shohin atë të bëjë truket e tij. Ai është gjithashtu një qen i mirë".

"Ai është miqësor dhe kaq mikpritës me të gjithë njerëzit që vijnë".

Z. Reid është i prirur për të treguar qenin e tij jashtëzakonisht të talentuar dhe vazhdimisht i vë në dukje aftësitë e Rambo-s.

Shoferi 66-vjeçar në pension shtoi: 'Ai është një qen fantastik. E kam vënë në traktor dhe pastaj fillon punën e tij nga atje".

Z. Reid vuri re qenin e tij kishte talent të veçantë kur ai ishte një qenush dhe tha se ai gjithmonë ka qenë një dorë ndihmëse.

'Nga një pup, vetëm i thashë të rrinte atje dhe dilja rreth oborrit dhe ai thjesht do të rrinte atje dhe do të më shikonte.

Z. Reid, i cili jeton me gruan e tij Adreena, tha: 'Ai do të ulet dhe të presë me makinën time, por kurrë nuk do të kërcejë vetë. Gjithmonë e ngre vetë".
/Ora News.tv/