Kryeministri Edi Rama ndodhet në Urën Vajgurore, ku ka theksuar se falë ndërhyrjeve për mbrojtjen nga lumi, banesat dhe fushat bujqësore nuk janë prekur nga prurjet e lumit, ndryshe nga se ka ndodhur në 2015.

Rama: Do të vazhdojmë më tutje duke identifikuar të gjitha pikat e dobëta të kategorisë së dytë dhe të vazhdojmë ndërhyrjen në mënyrën që të kemi maksimumin pavarësisht se kur vjen shiu në atë formë është njësoj sikur të hedhës një fuçi ujë në lavaman dhe nuk mund ta thithë përnjëherësh.

/Ora News.tv/