Një qytetar nga Lezha thotë se do të shkojë në Tiranë jo për të protestuar, por për të krijuar partinë e re, që në mënyrë figurative, ai e quan partia "Shpresa".

Qytetari: Unë po shkoj jo për të protestuar, por po shkoj në Tiranë për të formuar partinë e re dhe partia e re është partia "Shpresa". Shpresën Edvin Rama e ka vrarë, por jo me vdekje. Ne jemi gjallë dhe në të gjithë populli në mënyrë figurative do të formohet partia "Shpresa".  Pa dyshim që këtë parti do ta udhëheqë PD dhe lideri vizionar Lulzim Basha. Rama është larguar, si gjeli pa koka. Edhe pak kohë. Nuk e ka të gjatë

/Ora News.tv/