Pedagogu Arlind Qori i ftuar në "360 Gradë" në Ora News, thotë se protesta e studentëve do të vazhdojë dhe se të gjitha opsionet janë të hapura.

Pjesë nga debati: 

Qori: Beteja është tek studenti i zakonshëm. Deri tani, studenti është i pa kënaqur me pseudomasat e qeverisë. Fusha është e hapur. Gjithçka mund të ndodhë. Në këti 1 muaj nuk ka ndodhur në Shqipëri që nga viti 1991 e këtej. Nuk ka një rast ku të bllokohet jeta politike e vendit. Ku të bllokohet edhe qeveria, ku edhe opozita të mbetet pa gojë. Po them çfarë impakti ka. Mund të ketë vazhdim të protestës, mund të ketë forma të tjera kreative. Gjithçka është e hapur. 


/Ora News.tv/