Kreu i shoqatës së Tur-operatorëve, Kliton Gerxhani i ftuar në "Ekopolitikë" në Ora News e konsideroi lajm të keq largimin e hotelit Sheraton nga Shqipëria, duke dhënë edhe arsyet e largimit.

Gerxhani: Kam reaguar në emër të shoqatës. Mendojmë se është lajm i keq, sepse e kishim të vetmin dhe pas më shumë se 14 vite nuk u arrit që Sheraton të vazhdonte kontratën me pronarin e objektit. Arsyet besoj se janë financiare. Pra nuk shohin fitim.

Disa muaj më parë nxjerrim një ligj për stimulimin e këtyre hoteleve dhe i vetmi që është largohet, është një kontradiktë. Ky sinjal tregon se këto hotele nuk kanë terrenin e duhur për të bërë biznes.

/Ora News.tv/