Këtë fundjave, kreu i Shtetit, Ilir Meta ka zgjedhur veriun Shqipërisë. Ditën e sotme ka qenë në Tropojë, ku ka vizituar edhe Tyrbën e Dervish Luzhës. 

"Të vija në Tropojë, nuk mund të mos vizitoja Tyrben e Dervish Luzhës, patriotit, luftëtarit, humanistit dhe besimtarit shumë të respektuar nga tropojanët dhe të gjithë shqiptarët! Rastësi e bukur të takoja dhe dy mbesat e tij!", shkruan Meta në Facebook. 

/Ora News.tv/