Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha dy ditë para ndërrimit të viteve ka premtuar se do të zbatojë parimin  “një anëtar, një votë” në vendimmarrjet e PD-së.

Në një postim në Facebook, Basha shkruan: 

"Besimin te vota e lirë dua të ngre në një nivel të panjohur deri më sot në Shqipëri: demokraci e brendshme dhe parimi një anëtar një votë në të gjithë vendimmarrjet e rëndësishme të PD"/Ora News.tv/