Një polici kinez vendosi të hynte në mes të trafikut për të shpëtuar një kotele të vogël që ndodhej në mes të rrugës.

Kamerat e sigurisë kanë kapur momentin në vendimin në Putian, në provincën Fujian të Kinës juglindore, më 8 shtator dhe tregon se si oficeri nxiton për të kapur kafshën e vogël nga toka.

Shumë njerëz në mediat sociale kineze e kanë lavdëruar zyrtarin që i krijoi macet siguri.

/Ora News.tv/