Rrëzimi i kësaj prezantueseje të motit nuk mund të lërë pa reagim edhe njeriun më të "ftohtë".

Ngjarja ndodhi në mes të aksionit të lajmeve.

Ajo paraqet me besim parashikimin, e cila duket sikur do të ketë dëborë dhe akull, përpara se të bie me forcë në dysheme.

Gjatë prezantimit, ajo humbet ekuilibrin dhe bie përtokë.

Ngjarja ka ndodhur në Zvicër teksa prezantuesja po i tregonte shikuesve se çfarë moti mund të prisnin.

/Ora News.tv/