Tre bomba të Luftës së Dytë Botërore janë zbuluar në aeroportin Ciampino të Romës.

Aeroporti është evakuuar dhe të gjitha fluturimet janë pezulluar.

Policia shkencore po punon për çaktivizimin e zhvendosjen e tyre.

Bombat janë të fabrikimit gjerman. Ato peshojnë 50 kg secila me peshë totale prej 75 kg eksploziv. Bombat janë gjetur gjatë punimeve për zgjerimin e pistës së parkimit të avionëve.

Operacioni i çaktizimit të tyre pritet të zgjas të pakten 3 ore.

/Ora News.tv/