Prefekti i Shkodrës Çesk Millja mblodhi shtabin e emergjencave ku edhe u rrëzua kërkesa e kryebashkiakes Ademi për të shpallur gjendjen e emergjencës në zonën Ana e Malit dhe Dajç.

Millja: Nuk kemi një situatë që mund të shpallim gjëndje emergjence. Situata është e menaxhueshme. Ligji për gjendjen e emergjencës civile e përcakton qartë rastet kur shpallet.

Millja tha se shkarkimet janë 1300 meter/kub për sekondë

Millja: E kemi të menaxhueshme situatën nëse do të nevojiten masa shtese jemi të gatshëm.

/Ora News.tv/