Një ekip në Lojërat Olimpike Dimërore ka gabuar në porosinë e ushqimit dhe duhet të ushqejë atletët vetëm me vezë.

Organizatorët e ekipit norvegjez kanë hyrë në Google Translate për të kthyer numrin e gjuhës së tyre në gjuhën koreane dhe e dërguan në një supermarket lokal.

Ata fajësuan gabimin e përkthimit për 15 mijë vezët, por duket se gjithcka është shkaktuar nga një gabim daktilografik.

Shefi Stale Johansen i tha gazetës norvegjeze Aftenposten se për fat të mirë ekipi ishte në gjendje të kthente 13.500 vezë.

 Ndërkohë Lojërat Olimpike Dimërore këtë vit zhvillohen në Korenë e Jugut.

/Ora News.tv/