Urinimet publike në rrugë me të cilën përballet Parisi, janë duke shkaktuar një trazim përgjatë trotuareve në të gjithë kryeqytetin francez.

Të maskuar si kuti lulesh, autoritetet kanë gjetur një zgjidhje, që vlen më shumë për burrat. 

VC të tilla gjen në disa nga lagjet më joshëse të qytetit.

Tregtarët lokalë dhe banorët në zonën turistike protestojnë për largimin e formave të tilla duke i konsideruar si 'të pamëshirshëm dhe të shëmtuar' dhe frikësohen se qyteti po bëhet qesharak.

/Ora News.tv/