Rreth 600 pako ushqimore pritet mberrijne ne zonat e prekura nga përmbytjet në Shkodër gjatë orëve të pasdites. Ato po transportohen nga Komanda Mbeshtetese e FA.

Forcat e Armatosura janë angazhuar prej mëngjesit në ndihme të Emergjencave Civile në prefekturen Shkodrës me 20 forca,  5 mjete dhe 2 varka.

Deri tani jane transportuar 86 banore, nga keta 30 nxenes shkolle, 56 banore dhe 10 pako ushqimore ne fshatin Obot.

Ndërkohë Ministraie Mbrojtjes thotë se do të nisë për përforcim dhe dy mjete varka nga batalioni i Mbeshetjes Rajonale Tirane.

/Ora News.tv/