Punëtorët e pastrimit në Moskë u goditën papritur nga një sasi e madhe dëbore që mbuloi platformën e stacionit të trenit.

Ndërsa treni mbërriti në stacionin Koptevo në Moskë të hënën, dukej se shkaktoi një hedhje masive të dëborës nga çatia e platformës. Bora u derdh mbi tren dhe platformë si një ujëvarë e fuqishme.

Për fat të mirë, pasagjerët që ecnin në platformë disi arritën të shmangnin "varrosjen" ose rrëzimin.

Shërbimi për shtyp i hekurudhave të Moskës tha se askush nuk u lëndua në këtë incident dhe se treni nuk u dëmtua.

/Ora News.tv/