Opozita ka thirrur të hënën e 8 korrikut protestën e radhës kombëtare. Avokati, Spartak Ngjela, thotë se duhet të bëjnë kujdes dhe të protestojnë paqësisht sepse ndryshe do ta kenë pisk me ndërkombëtarët.

Ngjela: Le të dalë. Do të bëjë dhunë? Duhet jetë protestë paqësore ndryshe e kanë shumë keq me politikën ndërkombëtare. Do ti quajnë terroristë, të rrinë mirë.Nuk e destabilizojnë dot Shqipërinë. Rama nuk e do për vetë reformën, por nuk mund të thotë jo. Në jurisprudencë kemi konceptin e dashjes indirekte.Rama e do me dashje indirekte se nuk ka çfarë bën./Ora News.tv/