Një ngjarje të dhimbshme e ka ndarë në Facebook një mësues i shkollës “Dy Dëshmorët” në Piranë të Prizrenit. 

Tre nxënës janë përshëndetur me personelin e shkollës pasi bashkë me familjet e tyre kanë lënë vendin për të jetuar në një shtet tjetër.

Mësuesi i shkollës shkruan se “fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”.

/Ora News.tv/