Një mësues muzike që i dërgoi ish-studentit të tij fotografi nudo pasi u fejuan nëpërmjet bisedave në rrjete sociale është bërë viral.

Dale Aubrey Evans ishte mësuar në gjimnazin Cardiff kur pranoi ftesën e një ish-studenti 7 vjecar. Nxënësi i njohur si A, shpërndau fotografinë e mësuesit gjatë orës së fiskulturës ndërsa i tregonte miqve se ish-profesori është homoseksual. 

Sipas Dailymail, sjella e profesorit Evans ishte e motivuar seksualisht dhe përbënte sjellje profesionale të papranueshme.

Policia bëri një investigim për rastin por nuk zbuloi asnjë sjellje kriminale. Ish-mësuesi ka mohuar që sjelljet e tij të jenë të papranueshme dhe deklaroi se është viktimë e diskriminimit nga homofobikët që e tallnin se është gay.

/Ora News.tv/