Ky është momenti kur një babi që kishte hyrë në sallën e lindjes për të shoqëruar bashkëshorten e tij, i ra papritur të fikët.

Ben që po asistonte në lindjen e fëmijës nuk përballoi dot dhimbjet e gruas dhe i bie të fikët,

Çifti është shafqur në serinë 'One Born Every Minute', që ndjek prindërit për ti mësuar sesi të përgatiten për të mirëpritur fëmijët e tyre në jetë.

29-vjeçari, zbuloi në shfaqje sesi përjetoi dhimbje ndërsa Amy ishte në sallën e lindjes.

Por duke parë dhimbjen që gruaja e tij po përjetonte në mnëyrë dramatike ai bie në tokë ndërsa Amy kontollon duke qarë dhe pyet: A ka vdekur?

Çifti shihet duke përthyer në lot ndërsa mirëpresin në jetë vajzën e tyre Amber-Rose.


/Ora News.tv/