Letra e sotme për eksperten E.Jean i dedikohet një historie tepër të çuditshme. Zakonisht njerëzit janë kryejnë shpesh marrëdhënie seksuale, sidomos nëse punojnë shumë. Por një burrë ka lënë pas dore bashkëshorten e tij vetëm për para.

Letra e gruas: Unë jam e dashuruar me bashkëshortin tim, por ai është fokusuar për të bërë para dhe kjo gjë është depresive, antisocial dhe kontrolluese. Ne nuk kemi kryer marrëdhënie seksuale prej 5 vitesh. Unë jam e lumtur, artistike, shijoj njerëzit dhe kam një plan të vetë-vlerësimit. Kam punësuar një trajner personal për të mbajtur trupin në formë me ushtrime. Ai është më i afërt me mua se sa bashkëshorti im. Ne hajmë drekë së bashku, flasim gjatë, qeshim, bëjmë si të çmendur. Unë po bie në dashuri me të. Bashkëshorti im nuk pranon të shkojë në therapist dhe unë kam frikë se do të përfundojmë në divorc pasi jam e lodhur që nuk kryejmë marrëdhënie seksuale, nuk prekemi dhe nuk flasim bashkë. A mund ta tradhtoj?

Përgjigja e ekspertes: Po. Mund të kesh një histori dashurie. Por në fillim duhet ti tregosh bashkëshortit. Ai do të vendosë nëse do të shkojë në një terapist për të parë nëse diçka nuk shkon me të. Nëse ai rikthehet në shtëpi dhe nuk do keni asnjë kontakt sërish, nuk mund të kalosh gjithë jetën pa patur pranë dikë që të kënaq.

/Ora News.tv/