Nuk e kaloi dot provimin e kursit të drejtimit të mjetit dhe shkoi me zemërim duke goditur në kokë pedagogun e testimit.

Ngjarja ndodhi pasditen e djeshme në La Spezia, në Brescia.

Protagonist i agresionit - shkruan Il Giorno - është një 21-vjeçar shqiptar i cili ishte i zemëruar me rezultatin negativ të marrë në provim. Në vend të kësaj, përveç një grupit nga karabinierët e Brescia-s, u dërgua edhe një ambulancë.

Mësuesi i testimit i sulmuar fillimisht refuzoi transportin në spital, por më pas shkoi në dhomën e emergjencës të spitalit Omedove, ku mori një prognozë pesëditore.

Ai mund të vendosë nëse do të denoncojë apo jo 21 vjeçarin për goditje të lehtë me dashje.

/Ora News.tv/