Parukierja e famshme shqiptare, Merita Merja ka rrëfyer në “Why Not” në Ora News një histori që i ka ndodhur me një kliente nga Tropoja.

Vajza ishte nuse e re dhe dëshironte që flokët e saj të gjatë gati 1 metër ti bënte kacurrela. Ndonëse parukierja e këshilloi ti priste se nuk do ti mbanin, tropojania nuk pranoi.

Pas një muaji, në sallon i hyri bashkëshorti i klientes që kërkonte llogari përse nuk i kishin qëndruar flokët dhe kërkonte të merrte sërish lekët. Ndiqni rrëfimin e plotë të Meritës në videon më poshtë.

/Ora News.tv/